temp image

Konferens och fest

Konferens på Skärgårdsmagasinet Fjäderholmarna:

Starta dagen med havsluft!

Endast 25 minuter med båt från City finns Stockholms närmaste skärgårdsö.
Vi kan på Fjäderholmarnas Magasin och vår lokal på Dalarö Skans erbjuda konferenser för 30 – 80 personer med möjlighet till middag efteråt.
I våra ljusa och rymliga lokaler på Fjäderholmarna sitter ni i en biosittning framför scenen som är utrustad med ljud och projektor. Ni kan också sitta vid långbord eller i mindre grupper. Önskar ni dela upp er i två grupper kan vi sätta ett sällskap i vår danslada som ligger vägg i vägg. Njut av en god lunch i solen på uteserveringen innan det är dags att fortsätta på nytt.
Efter middagen kan ni avsluta med middag eller kanske bara runda av med lite vin och snacks i solen innan det är dags att ge sig tillbaka till City igen.

Fest i Skärgårdsmagasinet!

Ni anländer till Fjäderholmarna med båt där vi välkomnar er med fördrink på vår uteservering vid vattnet. Efter en stunds mingel slår ni er ned till bords där vi har dukat upp med långbord. Efter middagen kan ni välja mellan att mysa på kaffe och avec på uteserveringen eller inne i magasinet. Det finns en scen för framträdanden och för festen finns det tillgång till både ljud- och ljussystem.
Kontakta oss för en skräddarsydd offert!